Online Excel oktatás

Online Excel tanfolyamainkon jól felépített tematika alapján, rövid, néhány perces oktatóvideókon keresztül sajátíthatod el az alap, a haladó és a speciális Excel funkciók használatát.

Az online Excel oktatás az Excelneked.hu Excel oktatásra szakosodott e-learning rendszerében történik, ahol már több, mint 1000 hozzád hasonló Excel felhasználó tanul. A modern e-learning rendszer mellett az oktatók e-mailben és zárt Facebook csoportban is támogatnak téged a tanulásban. Felteheted kérdéseidet, akár konkrét Excel feladatokat is segítenek megoldani.

Exceltanfolyam.info online Excel tanfolyam

Excel oktatás vállalatoknak – kihelyezett és online vállalati Excel tréningek

Képezd munkatársaidat, hogy hatékonyabban és gyorsabban tudják végezni munkájukat. Csökken a stressz, kevesebb a túlóra.

Kihelyezett vállalati Excel oktatás az Excellence.hu vállalati Excel tréningekre specializálódott oktatócsapata segítségével. Vállalati tapasztalattal rendelkező Excel szakértők garantálják, hogy munkatársaid valóban használható gyakorlati tudást szerezzenek. Online pedig az Excelneked.hu e-learning rendszerében tudnak tanulni munkatársaid, ahol ugyanazt a tudást kapják meg, mintha egy kihelyezett Excel tanfolyamon vettek volna rész.

Excel automatizálás, programozás

Sok a rendszeresen ismétlődő feladat az Excelben? Segítünk automatizálni munkád. Így órákat takaríthatsz meg, és sokszor még a kiégéstől is megóvod magad és munkatársaid. Miért pazarolnád a szakembereket olyan feladatra, amit pár kattintással az Excel magától is elvégez.

Profi vállalati környezetből érkező programozóink segítenek automatizálni Excel tábláidat, hogy a havi kimutatások akár egy gombnyomásra elkészüljenek. Rengeteg időt és bérköltséget tudsz így megtakarítani, ráadásul munkatársaid fókuszálhatnak a saját feladataikra, nem az Excellel kell bajlódniuk.

Excel magánoktatás Skype-on

Szeretnéd, ha egy Excel oktató csak veled foglalkozna? Mindezt úgy, hogy kis sem kell mozdulnod otthonról vagy az irodából? Válaszd a Skype-os Excel magánoktatást!

Vállalati Excel tréningeket tartó oktatóink szívesen segítenek neked, hogy a lehető leggyorsabban tudd elsajátítani azokat az Excel funkciókat, amikre munkád során szükséged van. A tematika teljesen személyre szabható, és akár saját fájljaidon keresztül is tanulhatsz.

Légy igazi profi az Excelben!

Fejleszt Excel tudásodat online Excel tanfolyamainkon, vagy kérd ajánlatunkat munkatársaid képzésére!