Online Excel tanfolyam

Online Excel tanfolyamainkon jól felépített tematika alapján, rövid, néhány perces oktatóvideókon keresztül sajátíthatod el az alap, a haladó és a speciális Excel funkciók használatát.

Az oktatás az Excelneked.hu Excel oktatásra szakosodott e-learning rendszerében történik, ahol már több, mint 1000 hozzád hasonló Excel felhasználó tanul. A modern e-learning rendszer mellett az oktatók e-mailben és zárt Facebook csoportban is támogatnak téged a tanulásban. Felteheted kérdéseidet, akár konkrét Excel feladatokat is segítenek megoldani.

Exceltanfolyam.info online Excel tanfolyam
Online Excel tanfolyam cégeknek

Online Excel tanfolyam cégeknek

Képezd munkatársaidat, hogy hatékonyabban és gyorsabban tudják végezni munkájukat. Csökken a stressz, kevesebb a túlóra.

Online vállalati Excel tanfolyamaink az Excellence.hu saját e-learning platformján érhetőek el. Az online Excel tanfolyamok jól felépített tematika alapján, rövid, lényegretörő oktatóvideókból épülnek fel.

Vállalati tapasztalattal rendelkező Excel szakértők által készített oktatási anyagok garantálják, hogy munkatársaid valóban használható gyakorlati tudást szerezzenek.

Az online kurzusokon ugyanazt a tudást kapják meg munkatársaid, mintha egy kihelyezett Excel tanfolyamon vettek volna rész. Sőt! A tananyagokat saját időbeosztásuk szerint dolgozhatják fel akár otthonról vagy az irodából. A videókat később visszanézhetik, átismételhetik a tanultakat.

Excel automatizálás, Excel programozás

Sok a rendszeresen ismétlődő feladat az Excelben? Segítünk automatizálni munkád. Így órákat takaríthatsz meg, és sokszor még a kiégéstől is megóvod magad és munkatársaid. Miért pazarolnád a szakembereket olyan feladatra, amit pár kattintással az Excel magától is elvégez.

Profi vállalati környezetből érkező programozóink segítenek automatizálni Excel tábláidat, hogy a havi kimutatások akár egy gombnyomásra elkészüljenek. Rengeteg időt és bérköltséget tudsz így megtakarítani, ráadásul munkatársaid fókuszálhatnak a saját feladataikra, nem az Excellel kell bajlódniuk.

Ha szeretnél segítséget kapni, írj emailt az info[kukac]exceltanfolyam.info címre, írd le röviden a feladatot, és továbbítjuk Neked a feladat elvégzésére legalkalmasabb Excel szakértőnk elérhetőségét.

Vállalati Excel tanfolyam gyakorlati tudással

Excel magánoktatás Skype-on

Szeretnéd, ha egy Excel oktató csak veled foglalkozna? Mindezt úgy, hogy kis sem kell mozdulnod otthonról vagy az irodából? Válaszd a Skype-os Excel magánoktatást!

Vállalati Excel tréningeket tartó oktatóink szívesen segítenek neked, hogy a lehető leggyorsabban tudd elsajátítani azokat az Excel funkciókat, amikre munkád során szükséged van. A tematika teljesen személyre szabható, és akár saját fájljaidon keresztül is tanulhatsz.

Légy igazi profi az Excelben!

Fejleszt Excel tudásodat online Excel tanfolyamainkon, vagy kérd ajánlatunkat munkatársaid képzésére!