Az Exceltanfolyam.info története

!

Egyetlen nap sem vész kárba, melyen tanultál valamit.

David Eddings

Minden nap tanulhatunk valami újat az Excelben is, még akkor is, ha teljesen profi vagy már a használatában. Folyamatos fejlesztések teszik könnyebbé a munkát, amelyek használatához bizony szükséges a tanulás, fejlődés és a gyakorlás! Ezen az oldalon kifejezetten az Excel függvényekkel foglalkozunk és rengeteg Excel feladatot találsz meg, amellyel szeretnénk hozzájárulni a Te gyakorlásodhoz és fejlődésedhez! Élj vele! 🙂

Csapatunk segít neked az Excel kihívások leküzdésében

Az Exceltanfolyam.info oldalt azért hoztuk létre, hogy magyar nyelven is elérhetők legyenek a legfontosabb Excel tananyagok. Mindannyian elkötelezettek vagyunk abban, hogy továbbadjuk tudásunkat, vagy kész megoldásokat kínálunk problémáidra!

Ivett és Gábor
Ivett és GáborAlapítók
Mindketten pénzügyesként végeztünk és dolgoztunk, míg úgy nem döntöttünk, hogy megvalósítjuk saját vállalkozásunkat. 2016-ban indítottuk el első weboldalunkat az Excelneked.hu-t, ahol azóta több százan tanultak és tanulnak nálunk az online felületen. Ivett a tananyagfejlesztéssel foglalkozik, Gábor pedig a háttérben dolgozik (marketing, IT, számlázás). Célunk, hogy segítsünk neked magabiztos Excel tudás megszerzésében.
Dorka
DorkaExcel oktató, programozó
2011-ben végeztem a Budapesti Corvinus Egyetemen, Controlling főszakirányon. Az elmúlt években a munkám során az egyik legfontosabb felismerésem az volt, hogy az Excel és a VBA szeretete és magas szintű használata által nagyban megkönnyíthetem a saját és a kollégáim munkáját, mindennapjait. Így célul tűztem ki, hogy ezt a megszerzett tudást és tapasztalatot átadjam.
Timi
TimiExcel oktató
Győrben, a Széchenyi Egyetemen végeztem Tanár-mérnöktanár mesterszakon. Jelenleg Győrben is élek, és egy ottani középiskolában informatikát oktatok. Emellett felnőttképzéseket és céges képzéseket tartok, igény szerint. Nagyon szeretek oktatni, szívesen adom át a tudásomat másoknak, ezzel segítve őket.

Profi vagy az Excelben? Szívesen oktatnád? Légy Te is Excel oktató!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip. ex ea commodo consequat.

Segítségre van szükséged az Excelben?

Ha szeretnél a legjobb Excel oktatóktól tanulni vagy továbbképezni munkatársaidat, vedd fel velünk a kapcsolatot!