Online Excel Power Pivot tanfolyam

Online Excel Power Pivot tanfolyam, ahol jól felépített tematika alapján, rövid, néhány perces oktatóvideókon keresztül sajátíthatod el a Power Pivot használatát.

Az oktatás az Excelneked.hu Excel oktatásra szakosodott e-learning rendszerében történik, ahol már több mint 1000 hozzád hasonló Excel felhasználó tanul. A modern e-learning rendszer mellett az oktatók e-mailben és zárt Facebook csoportban is támogatnak téged a tanulásban. Felteheted kérdéseidet, segítséget kérhetsz, ha elakadsz a tanulás közben.

Az oktatóvideók mindenki számára érthetően, lépésről lépésre mutatják be a funkciókat. Ez nem egy elméleti képzés. Itt azt tanulhatod meg, amire a munkád során szükséged van. Csak a lényeg, minden felesleges informatikai szakzsargon nélkül.

Nézd meg az online Excel Power Pivot képzés részleteit, és jelentkezz a tanfolyamra az Excelneked.hu-n!

Online Excel Power Pivot tanfolyam
Vállalati Excel Power Pivot tanfolyam

Kihelyezett és online vállalati Excel Power Pivot tanfolyam

Mi a legnagyobb baj a vállalati Excel tanfolyamokkal?

A legtöbbjük elméleti képzés, így a tanfolyam végén nem biztos, hogy munkatársaid a való életben, a mindennapi munka során is alkalmazni tudják a képzésen elhangzottakat. A vállalati Excel Power Pivot tréning tematikáját úgy alakítottuk ki, hogy azokat a funkciók kerüljenek terítékre, amire a legnagyobb szükségük van munkatársaidnak.

Így a felesleges elméleti kérdések megvitatása helyett a valódi életben előforduló feladatokra koncentrálunk, minimalizálva a felesleges szakzsargont.

Power Pivot tanfolyam – valóban használható tudás

A kihelyezett vállalati Excel Power Pivot tréning lebonyolítását az Excellence.hu vállalati Excel tréningekre specializálódott oktatócsapata végzi. Vállalati tapasztalattal rendelkező Excel szakértők garantálják, hogy munkatársaid valóban használható gyakorlati Power Pivot tudást szerezzenek. Online pedig az Excelneked.hu e-learning rendszerében tudnak tanulni munkatársaid, ahol ugyanazt a tudást kapják meg, mintha egy kihelyezett Excel tanfolyamon vettek volna rész.

Kérd csapatodra szabott ajánlatunkat!

Légy igazi profi az Excel Power Pivot segítségével!

Fejleszt Excel Power Pivot tudásodat az online Excel Power Pivot kurzus segítségével, vagy kérd ajánlatunkat munkatársaid képzésére!